Om meg

Meg1 large

Min interesse for fotografering startet for noen år siden, da jeg begynte å legge merke til alle de gode motivene rundt meg. Ikke bare det vakre i naturen eller i gatene – i det rette lyset kan også et overgrodd bilvrak eller en høyspentledning være spennende motiver. Det har gjort meg mer interessert i både livet, samfunnet og mennesker jeg treffer. Jeg liker at et bilde gjengir følelser, og det er det jeg ønsker å oppnå i mine bilder.

Når jeg fotograferer mennesker er jeg opptatt av å finne hvem personen er og ikke minst hva personen selv ønsker. Jeg ønsker å få fram det særegne i både ansikter og i noen tilfeller omgivelsene til akkurat denne personen. Like viktig er det at den jeg fotograferer kjenner seg igjen i bildet. Jeg er opptatt av at bildene skal være så naturlige som mulig, jeg tar meg derfor alltid god tid når jeg fotograferer.

Jeg har erfaring fra pressefoto gjennom Oslo avisen VårtOslo, bedriftsfotografering, reklameoppdrag og har gjort en del portrettfotografering. Se gjerne anmeldelsene fra mine kunder lenger ned på siden.

Følg meg gjerne på Instagram!

Morten er ikke bare en svært god fotograf, han er også en knakende hyggelig kar. Alltid med et smil på lur og en ydmyk holdning til mennesker rundt seg.

Som fotograf har han et anlegg for å være der det skjer. Underveis evner Morten å observere og fange opp de flyktige øyeblikkene, glimtene av sterke følelser som er borte nesten før de skjedde. Fotoene hans er preget av liv, av historier som gjør deg klokere eller mer nysgjerrig. Gjennom sitt fotografiske blikk, sin observasjonsevne, løfter han bildene opp på et høyere nivå enn de fleste av oss andre klarer. Jeg gir mine varmeste anbefalinger.

Vegard Velle, Redaktør i VårtOslo


Veldig god opplevelse med Mojofoto! Dyktig fotograf som greier å se og å fange de rette øyeblikkene. Knirkefri kommunikasjonsprosess, både i forkant og i etterkant. Flotte bilder-anbefales på det sterkeste.

Idun Bernadotte Huflåtten


En flink fotograf. Oppfølgingen i forkant, underveis og etterkant av fotograferingen var god. Bildene ble bra. Mojofoto anbefales på det sterkeste.

Ole Martin Haugen

Fantastisk service, punktlig og super kvalitet!

Smil Tannlegesenter


Good quality pictures. Good working relationship and respect . I'm enjoying my pictures and the forward to working with you in a month time. And keep up the good work. To those of you looking for a photographer, you've just find one. Mojofoto is the best I've work with so far. Give it a try.. Good luck Mojofoto!

Chillton Jah James


No comments yet.

Leave a comment!

Have an account? Log in

Your Email address will not be published.

Powered by PhotoDeck